Napravi nalog Prijavi se
Вест на сајту Улице Панчева

Akcija prikupljanja fotografija „Grafiti i murali“


17. 7. 2021.

Neke naše ulice krase ili „krase“ razni grafiti i murali. Svaki od njih ima neko značenje i poruku koju žele da prenesu svima koji prođu pored. Udruženje „Pansej“ pokreće akciju prikupljanja fotografija „Grafiti i murali“.

Pozivamo sve zainteresovane da pošalju svoje fotografije grafita i murala koji je na vas ostavio najveći utisak, a koji je nastao na teritoriji grada Pančeva (Pančevo i okolna naseljena mesta). Ukoliko imate staru fotografiju u „analognom“ obliku, Sve pristigle fotografije dodaćemo u najveći digitalni foto-album Pančeva, a možete da ih vidite i na stranici Akcija prikupljanja fotografija „Grafiti i murali“.

Akcija prikupljanja fotografija traje do 31. jula. Fotografije je moguće poslati:

  1. elektronski na adresu kontaktpansej.org.rs;
  2. putem forme koja se nalazi u nastavku;
  3. poštom na adresu udruženja: Joakima Vujića 2C, Pančevo; Udruženje se obavezuje da će fotografiju vratiti u roku od 7 dana od dana prijema fotografije;
  4. ukoliko fizički posedujete fotografiju, ali ne želite da je pošaljete poštom, možete da nas kontaktirate na broj 060/613-02-11 kako bismo se dogovorili oko preuzimanja i vraćanja fotografije.

Uz fotografiju je potrebno poslati ime i prezime autora, datum fotografije i opis (npr. gde je nastala fotografija, šta se vidi na fotografiji). Uz to je potrebno da pošiljalac potvrdi da je pročitao Pravilnik o fotografijama i da je saglasan sa pravilnikom. Ukratko, slanjem fotografije dobijamo dozvolu da dodamo fotografiju u naš digitalni foto-album i da je objavljujemo na društvenim mrežama, uz obavezno navođenje imena autora.